Gala Beauty Reflexovital

Cine nu a încercat să recreeze o coafură marca Hollywood, un make-up de red carpet sau un ten lipsit de cusur? Suntem atrași de frumusețe, o vânăm, o inventăm și reinterpretăm, dar frumusețea fără încredere și o atitudine potrivită, e o iluzie.

Gala Beauty Reflexovital reunește specialiștii în frumusețe din întreaga țară. Puteți participa la demonstrații, concursuri și schimburi de experiență, în perioada 26-27 Mai, la Sibiu. Celebrăm frumusețea în toate formele și culorile ei și vă îndeamnă și pe voi, să aveți curajul să fiți diferiți.

Pe parcursul galei, aveți ocazia să cunoașteți nume mari din industria beauty, sa învățați de la cei mai buni profesioniști din domeniu, să testați cele mai noi produse și să faceți networking cu colegii voștri și partenerii brandurilor prezenți la eveniment.

Fie că veți participa la concursuri pentru a vă testa abilitățile sau vă veți înscrie la Look & Learn pentru a învăța tehnici noi, această experiență va fi revitalizantă pentru cariera voastră.

La Gala Beauty Reflexovital, ne spunem povestea cu eleganță, accente chic sau extravagante, scandaloase și autentice, dar toate exprimă aceleași trăiri: bucuria și libertatea frumuseții neîncorserate în tipare.

Look&Learn Manichiură Pedichiură

Look&Learn Make-up

Look&Learn Cosmetică

Look&Learn Frizerie

Look&Learn Coafor

Concursuri

Preț Look&Learn: 200 lei

Preț concurs: 300 lei

Preț Look&Learn + concurs: 400 lei

Detalii  & Înscrieri: 0726 177 488

Distribuie articolul:

Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more