Beauty

Sorin Luca: Rețeta pentru succes în domeniul Frizeriei

Cu pasiune pentru frumusețe, creativitate și disciplină, Sorin Luca a reușit să își facă un nume în domeniul frizeriei. În 2013, după absolvirea cursului de coafor, și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în arta tunsorilor bărbătești prin participarea la diverse cursuri de specializare. 

Citește tot

Secretul pentru un machiaj rezistent

Sezonul petrecerilor a început, pe lângă ținute și coafură, tenul și machiajul tău trebuie să fie fresh, în trend dar mai ales potrivit vârstei. Poate ultima remarcă te-a făcut să ridici sprânceana, până la urmă, “ age is just a number “ și ai dreptate, dar există mici ritualuri și trucuri de make-up care te pot ajuta să obții un look mai fresh, lejer și luminos. 

Citește tot

3 tipuri de make-up preferate de vedetele de la Hollywood

Un nou sezon, un nou tip de machiaj. Primavara preferăm un machiaj mai luminos si mai proaspăt care să evidențieze trăsăturile și tenul curat.
Și cum “ ora exactă “, în materie de fashion, make-up și hairstyling este dat de vedete, ne calibrăm după alegerile lor și urmăm trendurile de pe covorul roșu.

Citește tot

Gala Beauty Reflexovital

Cine nu a încercat să recreeze o coafură marca Hollywood, un make-up de red carpet sau un ten lipsit de cusur? Suntem atrași de frumusețe, o vânăm, o inventăm și reinterpretăm, dar frumusețea fără încredere și o atitudine potrivită, e o iluzie.

Citește tot