3 tipuri de make-up preferate de vedetele de la Hollywood

Un nou sezon, un nou tip de machiaj. Primavara preferăm un machiaj mai luminos si mai proaspăt care să evidențieze trăsăturile și tenul curat. Și cum “ ora exactă “, în materie de fashion, make-up și hairstyling este dat de vedete, ne calibrăm după alegerile lor și urmăm trendurile de pe covorul roșu.

Melinda Fiscu, make-up artist și trainer Reflexovital, a urmărit premiile Oscar și ne dezvaluie ce tipuri de machiaje preferă vedetele în sezonul acesta.
Anul acesta, la premiile Oscar, vedetele au purtat machiaje naturale, soft glam, cu ușoare accente romantice.
Machiajul ochilor a fost simplu, monocromatic, cu accent pe buze și ten. Un ten perfect, pe care s-a aplicat blush în tonuri calde de rozaliu și coral.
Rujurile au fost mai accentuate, “vedeta“ de anul acesta a fost rujul roșu.

Rihanna a optat pentru o nuanță de ruj roșu cremos și a surprins printr-o abordare modernă a unui stil clasic.

foto: MIKE COPPOLA sursa: vanityfair.com


Jessica Chastain poartă un machiaj clasic, un ruj roșu sirenă, ten uniform cu un aspect sofistic și elegant.

Un look simplu și captivant îi revine actriței Elizabeth Olsen, ea poarta un ruj rosu mat, ochii sunt accentuați cu atenție pentru a crea un aspect natural și luminos.

foto: MIKE COPPOLA sursa: vanityfair.com

“No make-up make-up“ este stilul de machiaj pe care l-a ales actrița Michelle Williams, cu nuanțe de cherry red stralucitor pentru un look atemporal și natural.

Cara Delevigne este o apariție îndrăzneață, edgy, cu un machiaj al ochilor și buzelor în nuanță pearly pink soft.

Alisson Williams poartă un machiaj intrigant de simplu, în tonuri subtile de soft balerina pink, un look discret și superb, în același timp.

Un make-up seducător îi aparține Anei de Armas. Ochii în nuanță de glittery pink și buze shimmery pink glossy, complimentate de un ten superb, cu rozuri suculente și strălucitoare, îi oferă un look luminos și radiant.

foto: KEVIN MAZUR sursa: vanityfair.com

Sofia Carson poartă un machiaj al ochilor și al buzelor monocromatic, în soft petal, cu o linie de tuș care creează un aspect elegant și romantic, evidențiind frumusețea naturală a artistei. “

Pentru un look inspirat din extravaganța și glamour-ul Hollywood-ului, Melinda Fiscu vă așteaptă la un Look & Learn fabulos, în cadrul Galei Beauty, de la Sibiu, în perioda 26-27 Mai, 2023.

Distribuie articolul:

Facebook
Twitter
Pinterest

Still hungry? Here’s more